preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Školsko zvono

Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Vremenska prognoza
Provjeri svoje znanje
Prijedlozi

 

webtim@net.hr

Priznanja

Šk. god. 2014/2015.

Zovem se Ana Petra. Idem u 6. razred.  U slobodno vrijeme bavim se rukometom. Moji najdraži predmeti su priroda i informatika.  Volim gledati strane filmove . Volim čitati knjige . Slušam zabavnu glazbu.

 

Moje ime je Baltazar. Moj najdraži predmet je vjeronauk. Obožavam filmove na engleskom. 

 

 Moje ime je Hilda. Idem u 6. razred. U svoje slobodno vrijeme igram se na laptopu i dopisujem se s prijateljima. Slušam stranu glazbu,  najdraži mi je Avicii. Moji najdraži predmeti su tjelesni i tehnička kultura. Idem na informatiku. Volim gledati strane filmove. Volim shopingirati.

 

  Zovem se Kristina. Idem u 6.razred. U slobodno vrijeme bavim se odbojkom i nogometom. Moji najdraži predmeti su tehnička kultura i informatika. Slušam strane pjesme.

Obožavam čitati knjige.

Šk. god. 2013./2014.

Petra Ana Podrug 6.a laugh

Matea Radić 6.a heart

Angela Erceg 6.ayesheart

Lara Jerkunica 6.a kiss no

Maja Alfirević 8.acheeky

Tereza Jozić 6.asurprise

Šk. god. 2012./13.

heart Petra Galić 6.a kiss

 

yesBožica Šimunović 6.acool

 

cool Marin Alfirević 5.c wink

 

heart Petra Ana Podrug 5.a

 

smiley Petra Duka 5.a

 

wink Kasja Jerčić 5.a

 

angel Angela Erceg 5.a

 

 

 

 

Šk. god. 2010./2011.

W E B - T I M 

6.b - Ivan Čulo, Domagoj Bratinčević, Petar Pavelin, Marijan Vujević

6.c - Marina Šošić

7.b- Jakov Kovač

7.c- Stela Petešić, Stella Markov, Dino Matas, Bruno Pleština, Đina Rementin, Anamarija Živković, Marta Kovač

 

Voditeljica je Mirela Kovačević, učiteljica tehničke kulture i informatike


 

Moje ime je Marina Šošić. Idem u 6. c razred.U slobodno vrijeme bavim se odbojkom. Volim društvo, muziku, ples...Volim slušati stranu muziku kao što su: Beyonce, Rihanna... web novinar volim biti zato što volim raditi zanimljive intervjue...

 

Zovem se Ivan Čulo. Idem u 6. b razred. Volim se družiti s prijateljima, volim košarku, nogomet, rukomet i mnoge druge sportove. Volim slušati glazbu kao što a song of storm and fire i mnoge drude glazbe , volim gledati filmove sa YouTube-a. Matematika mi je najdraži predmet, a informatika me zanima jer puno naučim o kompjuteru i tehnologiji. Na kompjutoru volim: igrati Combat Arms EU, volim biti na Facebook-u.

 

Zovem se Jakov Kovač, idem u 7.b razred. Treniram breakdance, a u slobodno vrijeme volim igrati nogomet sa prijateljima. Najdraži predmet mi je matematika. Volim slušati glazbu pogotovo rap. Volim informatiku jer puno naučim o kompjuteru.

Zovem se Anamarija Živković, idem u 7. c razred. Prijatelji me zovu Cici, a neprijatelji ne zovu al' ni ja njih pa tko više izdrži. Treniram hip-hop u plesnom klubu "K7". Volim slušati muziku, ali najviše Eminema.

 

 Zovem se Petar Pavelin. Idem u 6. b razred. Idem na web grupu zbog toga što me zanimaju tehnika i kompjutori. Puno vremena provodim na internetu. Na internetu najdraže mi je igrati igre. Puno vremena provodim na facebook-u. Volim slušati razne vrste glazbe, a posebito hip-hop. Također na kompjutoru volim igrati : big scale racing, soul callibour, age of war …   Od sportova treniram judo. U slobodno vrijeme igram se vani sa prijateljima.

 

Zovem se Stella Markov, idem u 7. c razred. Volim sve što vole mladi. Obožavam slušati muziku. Treniram odbojku u OK "Brda". Najdraži predmet mi je informatika.

 

Ja sam Stela Petešić. Idem u 7.c razred. Jako volim muziku. Inače slušam rock, a najdraža mi je grupa Nightwish. U slobodno vrijeme najčešće trčim ili se šetam s prijateljicama.

 

 Zovem se Domagoj Bratinčević. Idem u 6. b razred. Bavim se judom i nogometom. Volim Web-tim zato jer jako volim raditi na kompjuteru i dosta toga naučim i puno se zabavim. U slobodno vrijeme igram se i družim s prijateljima.

Zovem se Marta Kovač. Idem u 7.c razred. U slobodno vrijeme bavim se čitanjem! Najdraži predmeti su mi: matematika i biologija! Web grupu volim jer volim raditi na kompjuterima!

 

Zovem se Marijan Vujević. Idem u 6.b razred. U slobodno vrijeme volim igrati na kompjuter i igrati se s prijateljima. Idem na informatiku jer želim učiti o kompjuterima.

Sjednice UV 2018./2019.

 

Petak 7.09.2018. u 8.00 sati

Srijeda 26.09.2018. u 13.10 sati


Vremenik 2018./2019.Natjecanja


Upisi u srednje škole

 


Školski vrt


Sandučić povjerenja

Pravila škole


 


Red button

 

Prijavi sadržaj na internetu za koji sumnjaš da je nezakonit!

preskoči na navigaciju